ONKO ETSINNÄSSÄ UUSI HARRASTUS?

Jos uuden iloisen liikuntaharrastuksen aloittaminen kiinnostaa, kaikki ovat tervetulleita mukaan! Aloittelijatason ryhmämme ottavat uusia harrastajia mukaan vapautuvien paikkojen mukaan syys- ja kevätkausien alussa. Nuorimmat harrastajamme ovat 4-vuotiaita eikä lajiin ole yläikärajaa. Lajiin tutustuville tarjoamme mahdollisuuden kauden alussa tutustumiskuukauteen ennen mukaan sitoutumista.

Lisätietoja lajista, toiminnasta ja joukkueista voit kysyä: cheerleaders.kurikanryhti@gmail.com tai suoraan joukkueista.

Linkki syys- ja kevätkauden ennakkoilmoittautumisiin löytyvät aina nettisivuiltamme ja sosiaalisesta mediasta.

JO VÄHÄN LAJIKOKEMUSTA TAI VANNOUTUNUT CHEERLEADER?

Onko laji entuudestaan tuttu? Olet kenties jo kokeneempi kilpaurheilija ja etsit uutta seuraa Kurikan alueella? Olet tervetullut jatkamaan harrastustasi Kurikan Ryhtiin. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään taitotasollesi ja elämäntilanteeseesi sopivimman ryhmämme ja pääset jatkamaan harrastustasi. Kilpajoukkueemme tasoilla 1-3 osallistuvat lukuvuosittain mahdollisuuksiensa mukaan 1-3 kilpailuihin kilpakaudella.

KRC-PERHEESSÄ UUSILLE SEURATOIMIJOILLE ON AINA TILAA!

Seuramme ei toimisi ilman vapaaehtoisia toimijoita - mukana on jo nyt vanhempia, isovanhempia, tätejä, setiä, kummeja, isosiskoja sekä rakkaudesta lajiin lasten, nuorten ja aikuisten urheilun eteen toimivia nuoria ja aikuisia. Vapaaehtoisena voit olla mukana pienellä ja isolla panoksella - omien mahdollisuuksiesi mukaan. Vanhempia tarvitaan niin harraste- kuin kilpajoukkueiden joukkueenjohtajiksi (jojo) ja huoltajaksi treeneihin. Tekemistä meillä riittää myös aina syys- ja kevätnäytöksissä, IT-tehtävissä, mattoroudauksissa, pukuhuolloissa, arjen ja tilojen organisoinnissa, paperitöissä, tiedotus- ja mediatehtävissä - ja vaikka missä oman osaamisen mukaan!

Jos seuratoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä: cheerleaders.kurikanryhti@gmail.com

CHEERLEADINGJAOSTO

Cheerleadingjaosto koostuu joukkueiden johtajista sekä koko jaoston toiminnan kehittämiseen ja erilaisiin vastuutehtäviin osallistuvista aikuisista. Jaosto kokoontuu säännöllisesti kuukausittain, pyörittää urheilumme arkea ja pyrkii kehittämään toimintaa ja harrastamisen edellytyksiä, seuraa taloutta, sopii yhteisistä pelisäännöistä ja ajankohtaisista asioista. Joukkueenjohtajat tuovat kokouksiin joukkueidensa ja valmennusvastaava valmentajien ajankohtaisia asioita.

Toimintakaudella mukana olevien jaoston jäsenten tiedot löytyvät jaoston sivuilta.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi