Takaisin voittokantaan!
Salibandy Miehet 5-DivJulkaistu: 23.01.2024 20.19

Kalenterivuoden ensimmäinen turnaus järjestettiin puolen lohkon turnauksena Ryhdin kotiluolassa, Kurikan Monnarilla.

Päivän ensimmäinen koitos oli varsinainen yleisön makupala, eli paikallisderby Jalaksen kloppeja vastaan. Varsin tasaisesta alusta huolimatta Jalas karkaa 1. erässä 2-0 johtoon ja lisää johtoaan tekemällä 2. erän ainoan kihauksen. Tulostaulun lukemista huolimatta Ryhdillä on meneillään pelillisesti yksi kauden parhaista suorituksista ja nouseekin 3. erässä yhden maalin päähän Niemen ja Peltolan osumilla. Pelikellon näyttäessä jäljellä olevaa peliaikaa pari minuuttia, Ryhti hakee tasoitusmaalia ilman maalivahtia ja tilanteita riittikin ihan viime sekunneille saakka. Ihan ei loppurutistus riittänyt ja loppulukemat 2-3 Jalakselle.

Päivän toisen ottelu käynnistyi maailmanluokan tyyliin kokoonpanon kuulutuksilla, joista myös vierasjoukkue Konnat V pääsi nauttimaan. Ottelutapahtumat toisivat hyvin tarkasti ennen kautta pelatun harjoitusottelun askelmerkkejä eikä edes Konnavahti Järviön parta hidastanut kotijoukkueen menoa. Kolme täyttä erää kauden parasta salibandyä ja Konnat kaatuu maalein 7-3!

Peli on uomissaan ja asenne kohdallaan, joten tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan Isossakyrössä su 18.2.

Suurkiitos Monnarille saapuneelle, runsaspäiselle kotiyleisölle!

Kuva: Ninnisofia Photography