Ei oo helppoa..
Salibandy Miehet 5-DivJulkaistu: 20.02.2024 19.28

Kauden toiseksi viimeinen turnaus ja paikkana Isokyrö. Paikka, josta Ryhdillä on tältä kaudelta pelkästään huonoja kokemuksia...

Ensimmäisessä pelissä vastaan turnausisäntä ja kotijoukkue FBC Remix II. Ottelun alku oli tasaista vääntöä, mutta lähes varkain Ryhti alkoi saamaan niskalenkkiä oranssinutuista. Kahden erän jälkeen taululla jo 4-1 Ryhdille. Kolmannessa erässä Remix pyrkii vielä peliin mukaan ylivoimamaalilla, joka vielä kuitattiin seuraavassa hyökkäyksessä, tilanne Ryhdille 2-5. Sitten alkoi alamäki. Pelikirja meni täysin hukkaan ja Remix paukutti kahteen minuuttiin kolme häkkiä. Sulamisen kruunasi Remixin ylivoimalla tekemä 6-5 -voittomaali pari minuuttia ennen loppua.

Ensimmäisessä pelissä tulleet kolhut (henkiset ja fyysiset) saatiin jotenkin paikkailtua tauolla ja toiseen peliin Vikingsiä vastaan kentälle asteli astetta valmiimpi Ryhti. Ensimmäinen erä ei tuonut joukkueiden välille eroa, edes torjuntamääriin. Toisessa erässä Vikings pääsi rokottamaan terävillä vastahyökkäyksillä kahdesti. Ryhdin hakiessa kavennusta ilman maalivahtia kolmannessa erässä, Vikings pääsee heittämään 3-0 -maalin tyhjään häkkiin. Taistelua tästä ottelusta ei siltikään puuttunut. Vikingsin maalivahti ja tolpat olivat yhteensä noin parinkymmenen maalin esteenä.

Isostakyröstä muodostui Ryhdille tämän kauden kryptoniitti – paikka, jossa ei onnistunut keskimäärin oikein mikään. Ainakaan halutulla tasolla. No, reeniä reeniä ja seuraavaa turnausta kohti!

Seuraavaksi luvassa kauden viimeinen turnaus Qmaxilla 2.3. Tervetuloa paikan päälle katsomaan!

Kuva: Ninnisofia Photography