Mikko Männistö jatkaa Hirvi-paidassa!
Julkaistu: 13.09.2023 18.49

Mikko Männistö jatkaa Hirvi-paidassa!

Ryhti on saanut tärkeän jatkosopimuksen, kun kokenut Mikko Männistö, 32, jatkaa! Raamikas puolustaja siirtyi kesken viime kauden Kankaanpään Jääkarhuista Hirvi-paitaan, pelaten runkosarjassa 13 ottelua tehoin 2+6=8 ja pudotuspeleissä kolme ottelua tehden yhden maalin. Urallaan 79 ottelua Mestistä ja 148 ottelua Suomi-Sarjaa pelannut Männistö on käynyt pariinkin otteeseen katsomassa ulkomailla, minkälaista jääkiekkoa muualla pelataan. Juniori-ikäisenä Yhdysvalloissa ja myöhemmällä ikää Ruotsissa sekä Ranskassa pelaamassa käynyt Mikko tuo siis vankkaa kokemusta joukkueeseen niin kaukaloon kuin pukukoppiinkin!

- Kesän aikana sai hyvin vedettyä happea ja mietittyä tulevia suunnitelmia. “Ilen” kanssa juteltiin kesän mittaan useaan otteeseen tulevasta kaudesta ja saatiin sovitettua siviilihommat ja pelaaminen hyvin yhteen. Joukkueen runko on viime kaudesta pysynyt samanlaisena, joten joukkueeseen oli helppo hypätä mukaan, kun kopissa oli jo ennestään tuttuja naamoja, Männistö tuumii.

Joukkueen päävalmentaja Ilari Lehto on tyytyväinen, kun joukkueeseen saatiin kiinnitettyä yksi kokenut pelaaja viime kaudelta, Mikon kiekollinen vahvuus tuo hyökkäyspelaamiseen monia avaimia lisää.

- Hienoa saada Mikko joukkueeseen! Mikon myötä joukkueeseen saadaan johtajuutta ja kokemusta, niin kentälle kuin pukukoppiinkin. Pakkipäähän Mikko tuo lisää leveyttä kiekolliseen pelaamiseen. Viime kausi osoitti jo hyvinkin, että jos omia lapoja on vapaana, niin siihen tulee ja kovaa, tältä pää ylhäällä pelaavalta pakilta, Lehto kehuu.

Kurikan Ryhti ry
c/o Yrityspalvelu Junikco Oy
Kurikantie 4, 61300 Kurikka

Y-tunnus: 0209072-4

kurikan.ryhti@netikka.fi