Edustuksen pelit jatkuvat ainakin tulevan viikonlopun.
Julkaistu: 13.01.2022 13.15

Edustuksen pelit jatkuvat ainakin tulevan viikonlopun.

Vallitsevasta tilanteesta riippumatta jääkiekon edustusjoukkue pelaa viikonloppuna 2.-div. ottelunsa. Liitto on päättänyt ottelujen pelaamisesta, kun kieltoa ei ole sille tullut. Tämä tarkoittaa sitä, että hirvilauma matkaa perjantaina 14.1.2022 IFK Lepplaxin vieraaksi. Lauantaina koti kaukaloon liukuu vastapuolelle KoMu HT. Rajoituksista johtuen Ryhti pystyy ottamaan katsojjia vain 20 hlö. Seuraavasti otteluista ei ole vielä enempää tietoa tai varmuutta, mutta niistä tiedotetaan heti kun virallista tietoa on saatavilla.

Joukkue julkaisee samalla myyntiin kevät kauden kannatuskausikortteja 30 € kpl. Niitä voi lunastaa tästä linkistä: https://www.kurikanryhti.fi/jaakiekko/joukkueet/89... Kortti oikeuttaa kevään niihin otteluihin ja sen avulla voi tukea joukkuetta nyt, kun katsomoihin ei voi ottaa yleisöä.

Toisena tuki vaihtoehtona on ottelukohtainen kannatuslippu joka on 5 € kpl. Sellaisia voi lunastaa tästä limkistä: https://www.kurikanryhti.fi/jaakiekko/joukkueet/89... .

Kiitämme jo ennakkoon isosti mahdollisia tukien antajia. Täm on tärkeää ja mahdollistaa kauden loppuun pelaamisen mikäli näin pystytään tekemään. Joukkue ja sen taustahenkilöt toivovat, että yleisö voisi palata takaisin katsomoihin mahdollisimman pian.